Fen Edebiyat Fakültesi - Eğitim Bilimleri Bölümü

Öğretmenlik Uygulaması Bilgilendirme Toplantısı

13/03/2024 08:56:07 - 14/03/2024 08:56:07 - 145 Okunma

Öğretmenlik Uygulaması Bilgilendirme Toplantısı

KLU Fen Edebiyat Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ertuğ CAN tarafından 13.03.2024 Çarşamba günü saat 12.00 - 13.30 arasında FEF 2 numaralı seminer salonunda Formasyon Eğitimi Öğretmenlik Uygulaması dersine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirmiştir.
Toplantıya ilgili birimlerin Formasyon Eğitimi ile ilgili yöneticileri ve bu dönem öğretmenlik uygulaması dersi için danışmanlık görevi olan öğretim elemanları katılmıştır.
Toplantının ilk bölümünde uygulama süreci için teknik bilgilendirme yapılmış, ikinci bölümünde idari işleyiş bakımından paylaşımlarda bulunulmuştur.
Soru ve cevap şeklinde yürütülen üçüncü bölüm ile ihtiyaç hissedilen konular hakkında aydınlatma yapılarak toplantı sona erdirilmiştir.

Formasyon Eğitimi Öğretmenlik Uygulaması

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.